Shipping Worldwide

Jiang Tao is an interior designer who bought a 200-m2 roughcast villa in Beijing in 2006 after graduating and returning to China. She took the rough, compartmentalised and closed-in skeleton of the building and spent 10 years transforming it entirely into a soft yet neat house, with open spaces and almost no doors, increasing the flow of movement, light and sound between them. The big windows to the outside, enlarged from the original ones, and the luminous long and high-ceiling corridors create seamless transitions between the inside and outside, exacerbated by the plant elements (both natural and drawn) on the interiors.

Everything inside is very soothing and natural-like - the walls, floors and furnitures, mostly on warm beige tones, but with slightly different shades and with their diverse textures, create an interesting composition of lights and shadows and the transition between these two states, perfect for getting into a relaxed and peaceful state of mind.

The final touch - a small but well arranged back garden. Full of light, clear, and with a few graceful trees that increase the sense of space and help connect with Nature in the middle of such a large city.

Images: 一条Yit 

Video: https://bit.ly/2Qgmg9W

This website requires cookies to provide all of its features. If you continue browsing, we’ll assume that you consent to receiving all cookies. Find out more
Close